Ето ги и сусамените ми кълнчета :)..., другите ми любими досега са кълнчетата от люцерна, наистина си хрупкат! Предстои издирване на семенца за покълване от лук, ряпа, броколи, синап, киноа..., като се сетя за другите пак ще пиша, да се подсещам ;) !
Здравейте, моля за малко информация относно покълването на сусамените кълнове. Доколкото намерих информация е нужно да се отглеждат върху марля или нещо такова. Вие как ги покълнахте?
Отгледала съм ги само в буркан с марля КАТО КАПАЧЕ(ползвам я само за да си прецеждам водата, когато го изплаквам-сутрин и вечер) :)) Покълва най-рано на втория ден. Сусама трябва да е суров, небелен, има го на доста места, даже и в някои големи вериги ;)
Здравейте, моля за малко информация относно покълването на сусамените кълнове. Доколкото намерих информация е нужно да се отглеждат върху марля или нещо такова. Вие как ги покълнахте?
ОтговорИзтриванеМария
Отгледала съм ги само в буркан с марля КАТО КАПАЧЕ(ползвам я само за да си прецеждам водата, когато го изплаквам-сутрин и вечер) :)) Покълва най-рано на втория ден.
ИзтриванеСусама трябва да е суров, небелен, има го на доста места, даже и в някои големи вериги ;)
Поздрави!