11.04.2011 г.

Клъв, клъв, семенца и листенца ;)


Ето ги и сусамените ми кълнчета :)..., другите ми любими досега са кълнчетата от люцерна, наистина си хрупкат! Предстои издирване на семенца за покълване от лук, ряпа, броколи, синап, киноа..., като се сетя за другите пак ще пиша, да се подсещам ;) !

2 коментара:

  1. Здравейте, моля за малко информация относно покълването на сусамените кълнове. Доколкото намерих информация е нужно да се отглеждат върху марля или нещо такова. Вие как ги покълнахте?

    Мария

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Отгледала съм ги само в буркан с марля КАТО КАПАЧЕ(ползвам я само за да си прецеждам водата, когато го изплаквам-сутрин и вечер) :)) Покълва най-рано на втория ден.
      Сусама трябва да е суров, небелен, има го на доста места, даже и в някои големи вериги ;)

      Поздрави!

      Изтриване

Etsy